Metody badań eksperymentalnych 1 T.3s.MBEK.NM.TTDXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 15:00,
sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:15 - 18:00, sala zdalne |
Magdalena Franczyk-Żarów, Anna Korus, Ewa Piątkowska, Elżbieta Sikora, Kinga Topolska, Jacek Rożnowski, Piotr Gębczyński, Magdalena Mika, Gabriela Zięć, Katarzyna Drzewowska | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 15:00,
sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 19:00, sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:15 - 18:00, sala zdalne |
Jacek Słupski, Joanna Kapusta-Duch, Adam Florkiewicz, Aneta Koronowicz, Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Piotr Gębczyński, Jacek Rożnowski, Radosława Skoczeń-Słupska, Aneta Kopeć, Katarzyna Drzewowska, Ewa Piątkowska, Kinga Topolska | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.