Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 1.41 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala 1.41 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Piotr Gębczyński | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45,
sala 1.41 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45, sala 1.41 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Piotr Gębczyński | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.