Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.NI.TTZTZ.T
Wykład (WYK) Semestr zimowy 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 20
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Egzamin

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 15:30, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:00, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 17:00, sala zdalne
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 13:45, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:15 - 15:15, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:45 - 14:00, sala zdalne
Teresa Leszczyńska 30/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)