Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTDDX.T
Seminarium (SEM)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
sala 0.111 |
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Adam Florkiewicz, Radosława Skoczeń-Słupska, Magdalena Surma | 6/ |
|
2 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
sala 0.111 |
Adam Florkiewicz, Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Magdalena Surma | 6/ |
|
3 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
sala 0.111 |
Adam Florkiewicz, Magdalena Surma | 1/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.