Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:45,
sala 1.137 |
Aneta Pater | 12/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:45,
sala 1.137 |
Aneta Pater | 10/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:45,
sala 1.137 |
Aneta Pater | 0/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.