Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 19:45, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 11/ szczegóły
2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 19:45, sala 0.136
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 9/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)