Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:15,
sala 0.73 |
Gabriela Zięć | 9/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:15,
sala 0.73 |
Gabriela Zięć | 13/ |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:15,
sala 0.73 |
Gabriela Zięć | 12/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.