Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 11:30 - 14:45,
sala 0.136 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk | 13/ |
|
2 |
każda środa, 8:00 - 11:15,
sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk | 12/ |
|
3 |
każda środa, 8:00 - 11:15,
sala 0.136 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.