Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T
Seminarium (SEM)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.91 |
Władysław Migdał, Jacek Domagała, Maria Walczycka, Marzena Zając | 6/ |
|
2 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.91 |
Ewelina Węsierska, Magda Filipczak-Fiutak, Władysław Migdał | 6/ |
|
3 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.91 |
Dorota Najgebauer-Lejko, Marek Sady, Agnieszka Pluta-Kubica, Katarzyna Turek, Władysław Migdał | 6/ |
|
4 |
(brak danych),
(budynek nieznany),
(sala nieznana)
|
Piotr Kulawik | 1/ |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.