Tradycyjne i regionalne produkty zwierzęce H.ZBZ.TRPZ9.SI.HZOHZ
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:30,
sala ZDALNE |
Edyta Molik, Małgorzata Gumułka, Jacek Nowicki, Piotr Zapletal | 19/30 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek Jubileuszowy |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.