Elektyw kierunkowy II: Dietetyka T.F1.EK21.SM.TTDXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00,
sala zdalne wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30, sala 1.102 |
Joanna Skoczylas | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00,
sala zdalne wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30, sala 1.102 |
Joanna Skoczylas | 10/ |
|
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 17:30,
sala zdalne wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30, sala 1.102 |
Katarzyna Drzewowska | 11/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.