Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.NM.TTDXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 56
Limit miejsc: (brak limitu)

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska 8/ szczegóły
2 (brak danych), (sala nieznana)
Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska 6/ szczegóły
3 (brak danych), (sala nieznana)
Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska 11/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)