Grupa |
Termin(y) |
Prowadzący |
Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc |
Akcje |
1 |
każdy piątek, 11:00 - 14:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.134
|
Maja Grabacka |
11/
|
szczegóły
|
2 |
każdy wtorek, 18:00 - 21:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.134
|
Magdalena Mika |
11/
|
szczegóły
|
3 |
każda środa, 7:30 - 10:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.134
|
Magdalena Mika |
9/
|
szczegóły
|
4 |
każdy wtorek, 8:00 - 11:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.134
|
Agnieszka Wikiera |
10/
|
szczegóły
|
5 |
każda środa, 10:45 - 13:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.134
|
Magdalena Mika |
10/
|
szczegóły
|
6 |
każdy wtorek, 14:30 - 17:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.134
|
Magdalena Mika |
10/
|
szczegóły
|
7 |
każdy piątek, 7:45 - 10:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.134
|
Maja Grabacka |
10/
|
szczegóły
|
8 |
każdy wtorek, 11:15 - 14:15,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.134
|
Agnieszka Wikiera |
10/
|
szczegóły
|
9 |
każdy piątek, 14:30 - 17:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.136
|
Bożena Stodolak |
8/
|
szczegóły
|
10 |
każdy piątek, 17:45 - 20:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.136
|
Bożena Stodolak |
7/
|
szczegóły
|
11 |
każdy wtorek, 8:00 - 11:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.136
|
Bożena Stodolak |
6/
|
szczegóły
|
12 |
każdy wtorek, 18:00 - 21:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.136
|
Małgorzata Pierzchalska |
13/
|
szczegóły
|
13 |
każdy czwartek, 13:15 - 16:15,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.134
|
Łukasz Byczyński |
12/
|
szczegóły
|
14 |
(brak danych),
(budynek nieznany),
(sala nieznana)
|
Łukasz Byczyński |
11/
|
szczegóły
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.