Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:45, sala 1.134
Magdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska 11/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45, sala 1.134
Anna Starzyńska-Janiszewska, Magdalena Mika 10/ szczegóły
3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45, sala 1.134
Magdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska 11/ szczegóły
4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:45, sala 1.134
Anna Starzyńska-Janiszewska, Magdalena Mika 12/ szczegóły
5 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 1.134
Magdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska 12/ szczegóły
6 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 1.134
Anna Starzyńska-Janiszewska, Magdalena Mika 8/ szczegóły
7 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45, sala 1.134
Magdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska 10/ szczegóły
8 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:45, sala 1.136
Anna Starzyńska-Janiszewska, Magdalena Mika 11/ szczegóły
9 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45, sala 1.134
Anna Starzyńska-Janiszewska, Magdalena Mika 10/ szczegóły
10 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 1.134
Magdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska 10/ szczegóły
11 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 21:00, sala 1.134
Anna Starzyńska-Janiszewska 11/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)