Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 1.71 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala zdalne wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 1.71 |
Małgorzata Bączkowicz | 11/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.