Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Wyposażenie techniczne w produkcji żywności T.3s.WTPZ.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 0.142
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 0.139
Anna Stępień 7/ szczegóły
2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 0.142
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 0.139
Anna Stępień 10/ szczegóły
3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45, sala 0.142
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45, sala 0.139
Anna Stępień 9/ szczegóły
4 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 0.142
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 0.139
Anna Stępień 10/ szczegóły
5 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45, sala 0.142
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45, sala 0.139
Anna Stępień 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)