Wyposażenie techniczne w produkcji żywności T.3s.WTPZ.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45,
sala 0.142 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 0.139 |
Anna Stępień | 7/ |
|
2 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45,
sala 0.142 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 0.139 |
Anna Stępień | 10/ |
|
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45,
sala 0.142 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45, sala 0.139 |
Anna Stępień | 9/ |
|
4 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45,
sala 0.142 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 0.139 |
Anna Stępień | 10/ |
|
5 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45,
sala 0.142 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45, sala 0.139 |
Anna Stępień | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.