Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każda środa, 15:30 - 17:45, sala 1.73
Karolina Królikowska 9/ szczegóły
2 każda środa, 12:15 - 14:30, sala 1.73
Joanna Sobolewska-Zielińska 10/ szczegóły
3 każdy piątek, 13:00 - 15:15, sala 1.73
Robert Socha, Angelika Wojtyś 9/ szczegóły
4 każdy piątek, 15:30 - 17:45, sala 1.73
Robert Socha 10/ szczegóły
5 każda środa, 18:15 - 20:30, sala 1.73
Karolina Królikowska 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)