Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 45
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 16:45, sala zdalne
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 18:00, sala 1.82
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 15:00, sala 1.82
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45, sala 1.82
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 14:30, sala 1.82
Joanna Doniec, Katarzyna Petka 8/ szczegóły
2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 16:45, sala zdalne
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 18:15 - 20:30, sala 1.82
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:15 - 12:30, sala 1.82
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 1.82
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 12:00, sala 1.82
Joanna Doniec, Katarzyna Petka 9/ szczegóły
3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala zdalne
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30, sala 1.82
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 19:00 - 21:15, sala 1.82
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45, sala 1.82
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 1.82
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka 9/ szczegóły
4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala zdalne
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45, sala 1.82
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 9:45, sala 1.82
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 19:15 - 21:30, sala 1.82
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:45 - 17:00, sala 1.82
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka 10/ szczegóły
5 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 17:45, sala zdalne
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala 1.82
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 18:45, sala 1.82
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 18:45, sala 1.82
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 19:30, sala 1.82
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)