Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F6.EL71.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 11:15,
sala zdalne wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45, sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 11:15,
sala zdalne wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 18:15, sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 10/ |
|
3 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:00,
sala zdalne wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30, sala 0.135 |
Mateusz Kucharek, Magdalena Michalczyk, Jagoda Majcherczyk | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.