Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F6.EL71.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 11:15, sala zdalne
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 10/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 11:15, sala zdalne
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 18:15, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 10/ szczegóły
3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:00, sala zdalne
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30, sala 0.135
Mateusz Kucharek, Magdalena Michalczyk, Jagoda Majcherczyk 9/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)