Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 15 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:45,
sala 0.67 jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:30 - 19:15, sala 0.77 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:15 - 13:00, sala 0.73 |
Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 10/ |
szczegóły![]() |
2 |
jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 7:30 - 11:15,
sala 0.77 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:45, sala 0.73 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:15, sala 0.67 |
Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 10/ |
szczegóły![]() |
3 |
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:45 - 19:30,
sala 0.67 jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 15:15, sala 0.77 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:15 - 17:00, sala 0.73 |
Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 9/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.