Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 16:15, Wydział Technologii Żywności, sala 0.135
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 8/ szczegóły
2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30, Wydział Technologii Żywności, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 8/ szczegóły
3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30, Wydział Technologii Żywności, sala 0.136
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 6/ szczegóły
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)