Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 13:30,
sala zdalne wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:45, sala 1.139 |
Olga Hrabia | 8/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 13:30,
sala zdalne wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 14:30, sala 0.139 |
Olga Hrabia | 8/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.