Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 13:30, sala zdalne
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:45, sala 1.139
Olga Hrabia 8/ szczegóły
2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 13:30, sala zdalne
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 14:30, sala 0.139
Olga Hrabia 8/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Aleja Mickiewicza 21, 31-120 Kraków tel: +48 12 662 44 44 https://urk.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0 (2024-11-08)