Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy poniedziałek, 11:15 - 14:15,
sala 1.82 |
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 7/ |
|
2 |
każda środa, 10:30 - 13:30,
sala 1.82 |
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 7/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.