Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15,
sala 1.82 |
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 19:15,
sala 1.82 |
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska | 9/ |
|
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15,
sala 1.82 |
Ewa Cieślik, Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska, Iwona Cieślik | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.