Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Metody i kryteria oceniania:

Zaliczenie ćwiczeń na podstawie:

- przygotowanych sprawozdań, instrukcji i materiałów edukacyjnych oraz aktywności na zajęciach - udział w ocenie końcowej 60%.

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15, sala 1.82
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska 10/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 19:15, sala 1.82
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska 9/ szczegóły
3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15, sala 1.82
Ewa Cieślik, Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska, Iwona Cieślik 9/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)