Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZCZ.T
Ćwiczenia audytoryjne (CWA)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 14 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 17:45,
sala Wykładowa II wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 14:15, sala zdalne |
Paweł Szlachcic | 9/ |
szczegóły![]() |
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 14:45,
sala zdalne wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 17:45, sala Wykładowa II |
Paweł Szlachcic | 7/ |
szczegóły![]() |
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 17:00,
sala zdalne wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 17:00, sala Wykładowa II |
Tadeusz Lemek | 8/ |
szczegóły![]() |
4 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 17:00,
sala zdalne wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 17:00, sala Wykładowa II |
Tadeusz Lemek | 9/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.