Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 30 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 1.82 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala zdalne |
Kinga Topolska, Iwona Cieślik | 9/ |
szczegóły![]() |
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala zdalne wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 1.82 |
Kinga Topolska, Iwona Cieślik | 10/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.