Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45, sala 1.82
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala zdalne
Kinga Topolska, Iwona Cieślik 9/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala zdalne
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 1.82
Ewa Cieślik, Kinga Topolska 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.