Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30, sala zdalne
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 15:45, sala 0.135
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Ireneusz Maciejaszek, Mateusz Kucharek 9/ szczegóły
2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30, sala zdalne
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 15:45, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.