Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:45 - 11:45, sala 0.72
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:30 - 11:45, sala 0.72
jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:45, sala 0.73
Magdalena Krystyjan 9/ szczegóły
2 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:00, sala 0.72
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 14:15, sala 0.72
jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:45, sala 0.73
Magdalena Krystyjan 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.