Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 16:30, sala 0.108
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 16:30, sala 0.105
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00, sala 0.108
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00, sala 0.105
Maria Walczycka, Paulina Guzik, Katarzyna Turek 9/ szczegóły
2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00, sala 0.108
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00, sala 0.105
Paulina Guzik, Magda Filipczak-Fiutak 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.