Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 15 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 20:15,
sala 1.71 |
Małgorzata Bączkowicz | 9/ |
szczegóły![]() |
2 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 20:15,
sala 1.71 |
Małgorzata Bączkowicz | 9/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.