Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego T.5s.IAPS.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45,
sala 0.139 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45, sala 0.142 |
Teresa Witczak | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:50 - 15:05,
sala 0.139 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:50 - 15:05, sala 0.142 |
Teresa Witczak | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.