Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego T.5s.IAPS.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45, sala 0.139
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45, sala 0.142
Teresa Witczak 10/ szczegóły
2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:50 - 15:05, sala 0.139
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:50 - 15:05, sala 0.142
Teresa Witczak 9/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.