Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 1.137 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 14:00, sala zdalne |
Marek Zdaniewicz | 7/ |
|
2 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 14:00,
sala zdalne wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 0.137 |
Marek Zdaniewicz | 7/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.