Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:00,
sala 0.108 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 8:45, sala zdalne |
Paulina Guzik | 7/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 8:45,
sala zdalne wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:45, sala 0.108 |
Paulina Guzik | 7/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.