Elektyw kierunkowy II: Postępowanie dietetyczne w wybranych schorzeniach T.F1.EK22.SM.TTDXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 13:30,
sala 1.102 |
Kinga Dziadek, Aneta Kopeć | 15/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 1.102 |
Ewelina Piasna-Słupecka, Kinga Dziadek | 16/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.