Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZTZ.T
Ćwiczenia audytoryjne (CWA)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 14 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 14:45 - 16:15,
sala 1.52 |
Tadeusz Lemek | 24/ |
szczegóły![]() |
2 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:00,
sala 1.52 |
Ewelina Nowak | 26/ |
szczegóły![]() |
3 |
każdy czwartek, 11:45 - 13:15,
sala 1.52 |
Anna Wisła-Świder | 24/ |
szczegóły![]() |
4 |
każdy czwartek, 13:45 - 15:15,
sala 1.52 |
Anna Wisła-Świder | 13/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.