Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:15 - 13:00, sala 1.137
Aneta Ciosek 46/16 szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:45, sala 1.137
Aneta Ciosek 31/16 szczegóły
3 co drugi czwartek (parzyste), 8:15 - 13:00, sala 1.137
Aneta Ciosek 0/16 szczegóły
4 co drugi piątek (nieparzyste), 13:00 - 17:45, sala 1.137
Aneta Ciosek 0/16 szczegóły
5 co drugi piątek (parzyste), 13:00 - 17:45, sala 1.137
Marek Zdaniewicz 0/16 szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.