Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy czwartek, 10:00 - 13:00,
sala 1.136 |
Bożena Stodolak | 39/ |
|
2 |
każdy piątek, 14:45 - 17:45,
sala 1.136 |
Bożena Stodolak | 41/ |
|
3 |
każdy piątek, 14:45 - 17:45,
sala 1.136 |
Bożena Stodolak | 0/ |
|
4 |
każdy czwartek, 13:15 - 16:15,
sala 1.136 |
Bożena Stodolak | 0/ |
|
5 |
każdy piątek, 8:30 - 11:30,
sala 1.136 |
Bożena Stodolak | 0/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.