Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy wtorek, 11:30 - 16:30,
sala 1.136 |
Anna Starzyńska-Janiszewska | 12/ |
|
2 |
każda środa, 8:30 - 13:30,
sala 1.136 |
Anna Starzyńska-Janiszewska | 12/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.