Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego T.5s.IAPS.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 0.116 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 13:15, sala 0.139 |
Teresa Witczak | 19/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.