Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZOX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy wtorek, 8:15 - 11:15, sala 0.135
Jagoda Majcherczyk 0/ szczegóły
2 każdy wtorek, 8:15 - 11:15, sala 0.136
Agnieszka Zawiślak, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)