Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45, sala 0.108
Marzena Zając, Paulina Guzik 11/ szczegóły
2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 0.108
Joanna Tkaczewska 14/ szczegóły
3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 0.108
Joanna Tkaczewska 11/ szczegóły
4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:45, sala 0.108
Joanna Tkaczewska 11/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)