Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:00, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 10/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:00, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Jagoda Majcherczyk 12/ szczegóły
3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 11/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.