Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30, sala 0.135
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 15/ szczegóły
2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 18:30, sala 0.135
Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 14/ szczegóły
3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 18:30, sala 0.136
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 14/ szczegóły
4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 15:30, sala 0.135
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 14/ szczegóły
5 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30, sala 0.136
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Jagoda Majcherczyk 11/ szczegóły
6 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 15:30, sala 0.136
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Jagoda Majcherczyk 14/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.