Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 16:30, sala 0.77
Dorota Gumul 11/ szczegóły
2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 16:30, sala 0.77
Anna Dobosz-Kobędza 12/ szczegóły
3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 11:45, sala 0.77
Wiktor Berski 13/ szczegóły
4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 11:45, sala 0.77
Anna Dobosz-Kobędza 13/ szczegóły
5 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45, sala 0.77
Stanisław Kowalski 13/ szczegóły
6 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45, sala 0.77
Anna Dobosz-Kobędza 15/ szczegóły
7 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:15 - 13:45, sala 0.77
Dorota Gumul 16/ szczegóły
8 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:15 - 13:45, sala 0.77
Magdalena Krystyjan 14/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)