Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Toksykologia żywności T.3s.TOZY.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Barbara Borczak 12/ szczegóły
2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:15, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Barbara Borczak 13/ szczegóły
3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 16:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Barbara Borczak 14/ szczegóły
4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 10:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Joanna Doniec 13/ szczegóły
5 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 17:30 - 20:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Jerzy Pałasiński 13/ szczegóły
6 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 12:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Jerzy Pałasiński 15/ szczegóły
7 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 18:15 - 20:45, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Olga Sularz 14/ szczegóły
8 (brak danych), (budynek nieznany), (sala nieznana)
Barbara Borczak 12/ szczegóły
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.