Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala 1.73
Jacek Rożnowski 11/ szczegóły
2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 10:00, sala 1.73
Joanna Sobolewska-Zielińska 15/ szczegóły
3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala 1.73
Robert Socha 15/ szczegóły
4 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 19:15, sala 1.73
Dorota Gałkowska 12/ szczegóły
5 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45, sala 1.73
Jacek Rożnowski 12/ szczegóły
6 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45, sala 1.73
Dorota Gałkowska 13/ szczegóły
7 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45, sala 1.73
Sławomir Pietrzyk 16/ szczegóły
8 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45, sala 1.73
Sławomir Pietrzyk 12/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)