Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 1.73 |
Jacek Rożnowski | 11/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 10:00,
sala 1.73 |
Joanna Sobolewska-Zielińska | 15/ |
|
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 1.73 |
Robert Socha | 15/ |
|
4 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 19:15,
sala 1.73 |
Dorota Gałkowska | 12/ |
|
5 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45,
sala 1.73 |
Jacek Rożnowski | 12/ |
|
6 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45,
sala 1.73 |
Dorota Gałkowska | 13/ |
|
7 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45,
sala 1.73 |
Sławomir Pietrzyk | 16/ |
|
8 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45,
sala 1.73 |
Sławomir Pietrzyk | 12/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.