Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 13:15,
sala 1.26 |
Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 11/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 15:30,
sala 0.111 |
Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 12/ |
|
3 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 17:00,
sala 0.111 |
Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.