Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy poniedziałek, 18:00 - 21:00,
sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 14/ |
|
2 |
każdy wtorek, 15:00 - 18:00,
sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 14/ |
|
3 |
każdy wtorek, 15:00 - 18:00,
sala 0.136 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.