Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:30 - 20:30, sala 1.73
Izabela Przetaczek-Rożnowska, Robert Socha 14/ szczegóły
2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:45 - 17:45, sala 1.73
Paulina Pająk 14/ szczegóły
3 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 21:00, sala 1.73
Joanna Sobolewska-Zielińska 15/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.