Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:00,
sala 0.105 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 12:15, sala 0.111 |
Kinga Topolska, Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska | 11/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 21:00,
sala 0.105 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 12:15, sala 0.111 |
Kinga Topolska, Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska | 12/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00,
sala 0.105 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 12:15, sala 0.111 |
Kinga Topolska, Marek Sady, Katarzyna Petka-Poniatowska | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.